Με ένα λαμπερό πάρτι στο εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη στο Κολωνάκι επέλεξε να καλωσορίσει τη νέα σεζόν το Δειπνοσοφιστήριον Catering!
Amber Athens• 5+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΝΕΟ.. ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ
Το JuJu Bar & Restaurant, στο πλαίσιο των Gastronomic Sessions, εγκαινιάζει την συνεργασία του με την εισαγωγική εταιρία Jeroboam και διοργανώνει μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας με σπάνιες ετικέτες κρασιού από το κτήμα Querciabella, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου.
Πάνω στην κεντρική πλατεία του Αγίου Δημητρίου στην Πανόρμου, άνοιξε το νέο hot place με το όνομα Bell Square που υπόσχεται να μας μυήσει στα μυστικά του καλού καφέ, και όχι μόνο!
Μεσογειακές γεύσεις με “πινελιές” από Ιταλία σε έναν χώρο με απαλό φωτισμό και μουσικές επιλογές που δημιουργούν μια όμορφη ατμόσφαιρα για early after office dinner ή ποτά αργότερα το βράδυ.
Μετά την αλλαγή menu πριν λίγο διάστημα, το Brown’s υιοθέτησε τη φιλοσοφία της μοντέρνας brasserie και φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος προορισμός για τα κυριακάτικα μεσημέρια με πολλή μουσική, εξαιρετικές γεύσεις και premium spirit brands σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία που γοητεύει όλες τις αισθήσεις προσφέροντας στο brunch έναν αέρα πολυτέλειας!
Στη λίστα του CNN με τα κορυφαία εστιατόρια για το 2017, τo “Patio” του ξενοδοχείου The Margi!
Η φιλοσοφία στο μπαρ της Hytras είναι η ποιότητα σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.
Σήμερα άνοιξε τις πύλες του το νέο καφέ ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Αθήνας, στο ιστορικό ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρεταννίας, προσφέροντας στιγμές απόλαυσης από τον Γάλλο μετρ του είδους!
Πριν ακόμα συμπληρώσει ένα χρόνο λειτουργίας το Kastri Bistro τιμήθηκε με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από τους Χρυσούς Σκούφους!
Έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου αποκλειστικά στα Burger Joint, απολαύστε τα Morgana Burger σε μαύρο ψωμί με wasabi mayo, παντζάρι τουρσί, cheddar, avocado, crispy onion και το Saruman Burger με πουρέ κολοκύθας, cheddar, bourbon bacon marmalade, πίκλες, bacon και cheddar sauce!
Αέρας Ανανέωσης για το Holmes Place Maroussi!
To Malabar υποδέχεται τον χειμώνα... in House!
Ifeel restaurant; an elegant place with exceptional style, unique decoration and a very tasty menu.
Arnaud Lahrer is one of the "Meilleur Ouvrier de France" aka is one of the best of France.
Posh grapes: Αυγουστιάτικο σταφύλι!
Φέτος το καλοκαίρι λόγω δουλειάς έμεινα πίσω στην Αθήνα, αλλά αυτό δεν κρύβει καμία πικρία μέσα του. Ίσα-ίσα βρήκα την ευκαιρία να χαλαρώσω και να απολαύσω χωρίς πολυκοσμία ορισμένα φανταστικά σημεία της αγαπημένης μας πόλης, τα οποία θα σας παρουσιάσω εδώ. Εξάλλου, με εκλεκτή παρέα κάθε μέρος γίνεται μοναδικό, ειδικά όταν μπορείς να ατενίζεις αυτήν την πανέμορφη θέα που προσφέρεται απλόχερα από υψηλά.
Εδώ και λίγο καιρό, κάτι νέο συμβαίνει στο The Margi!
Καρπούζι vs. πεπόνι: Τα δύο αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού κοντράρονται για να κερδίσουν την προτίμηση μας διατροφικά, γευστικά και εμφανισιακά.
Εσείς ποιο επιλέγετε;
Αποτελεί ένα από τα αγαπημένα στέκια της Αθήνας από νωρίς το απόγευμα!
Καλοκαίρι & Βιταμίνη D
Δοκιμάσαμε τη Roberto Cavalli Vodka τόσο σκέτη, όσο και ως συστατικό καλοκαιρινών cocktail στην Χαλκιδική, και σας την παρουσιάζουμε σήμερα:
Κάποτε δεν ήξερα καν πως υπάρχουν!
In 1996, Sydney Frank, a visionary businessman from the US importing spirits, thought up the concept of GREY GOOSE with a single ambition: to create the supremely French luxury vodka.
Τον Σεπτέμβριο ανοίγει ο μεγαλύτερος -5όροφος για την ακρίβεια- πολυχώρος της ελληνικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας, κι εγώ εννοείται posh ήρθα να εποπτεύσω τις εργασίες!
Φέτος ο τελικός του Euro δεν ήταν καθόλου brutal, αλλά αντιθέτως posh:
While at Spetses last week, i had the chance to try some delicious plates at Poseidonion hotel.
This time at The Margi Farm! A wonderful experience!
Είχα ξαναπάει τον χειμώνα στο Yellow, αλλά εχθές κάθησα στην όμορφη αυλή του και πέρασα υπέροχα! Σας το συστήνω για τους εξής 7 λόγους: